Култовите „Приятели” се завръщат

На почитателите на култовия сериал „Приятели” им остава да потърпят още малко. НВО обяви, че продължението на легендарното комедийно шоу ще стартира на 27 май.

Освен това в мрежата се появи реклама на епизода „Приятели: Съединение“. В него шестте главни звезди Дженифър Анистън, Къртни Кокс, Лиза Кудроу, Матю Пери, Мат Леблан и Дейвид Шуимер, които участваха в цялото шоу, се разхождат прегърнати и хванати за ръце на фона на композиция I'll Be There For You („Ще бъда там за теб“).

Самите изпълнители изглеждат толкова развълнувани от завръщането на „Приятели“, колкото и феновете на шоуто. Това не се случва всяка година. И дори не на всеки 10 или 15 години. „Толкова съм щастлива, че имах възможността да се събера с приятелите си. И беше по-добре от всякога”, пише Къртни Кокс.

Създателите на продължението разкриха и други подробности. Оказва се, че в него са поканени различни знаменитости, а техният списък е доста впечатляващ: Дейвид Бекъм, Рийз Уидърспун, Синди Крауфорд, Лейди Гага, Кит Харингтън и много други ще се появят в кадрите.

Новия сериал е заснет през април за три дни. Снимките се проведоха на същата сцена в Warner Bros. Studios, където емблематичното шоу се снима от 1994 до 2004 година. Известно е също така, че сценарият няма да е напълно познат, звездите ще разговарят с публика на живо и след това в един момент ще влязат в ролите си. /БГНЕС