Лято през ноември: Днес ще е най-топлият ден

Днес ще бъде слънчево и още по-топло. В сутрешните часове само на отделни места в Източна България и около Дунав ще има намалена видимост. Минималните температури ще бъдат между 6 и 11 градуса, в София - 8 градуса, предаде репортер на БГНЕС.

Още преди обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили до умерен. Дневните температури още малко ще се повишат и максималните ще бъдат между 24 и 29 градуса, в София - 25 градуса.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен, след обяд до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 20 градуса, на 2000 метра - около 12 градуса.

По Черноморието ще бъде слънчево. В сутрешните часове на отделни места ще има намалена видимост. Ще духа слаб югозападен вятър, който по-късно през деня ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат между 19 и 24 градуса. Температурата на морската вода е 17 - 18 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В четвъртък ще има разкъсана облачност, а дневните температури ще са между 20 и 25 градуса, за София - 20 градуса. /БГНЕС

Тагове: