Лейди Гага се готви за нов „Оскар“, приготвила е шампанско

Лейди Гага се готви да отпразнува "следващата си голяма победа" и вече е избрала скъпа бутилка шампанско за нея.

Гага, която получи четвъртата си номинация за "Оскар" за съавторството си в "Hold My Hand" от "Топ Гън: Маверик“ с BloodPop, разкри, че в дома си е приготвила бутилка шампанско „Дом Периньон“.

В интервю за „Wallpaper“ изпълнителката на „Shallow“ каза: "Звучи глупаво, но на нея има етикет с надпис "За следващата ми победа". Така че не ми е позволено да го пия, освен ако не сме спечелили."

Гага каза също, че марката шампанско - с която си сътрудничи за нова кампания - има специално значение за нея, тъй като някога го е споделяла с дългогодишния си приятел и сътрудник Тони Бенет.

"Всъщност винаги съм пиела „Dom Pérignon“ с Тони Бенет", каза актрисата от "Роди се звезда". "Всичко с Тони означава толкова много."

След четвъртата си номинация за "Оскар" Гага благодари на Филмовата академия и написа: "Много благодаря на Академията, че номинира песента ми "Hold My Hand" за "Оскар" тази година! Написването на тази песен за филма „Роп Гън: Маверик“ беше дълбоко и силно преживяване, което никога няма да забравя. Толкова съм благодарна за магията на музиката и киното. Обичам те, мой съавтор @bloodpop! /БГНЕС