Лео ди Каприо и Джиджи Хадид заснети да си държат ръцете

Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид бяха снимани заедно на парти в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк. Фоторепортери на „Дейли Мейл“ заснеха двойката в момента, в който седяха заедно и разговаряха, а също и периодично се държаха за ръце (снимката не е налична).

Вътрешен източник каза също за Page Six, че Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид са издигнали връзката си на следващото ниво. Според запознати връзката им е станала по-интимна, въпреки че Ди Каприо и Хадид се опитват да не бързат. Лео не е от тези, които държат на постоянството в интимните отношения. Те не бързат. По-рано беше съобщено, че актьорът прекарва много време с моделката, но те "излизат като приятели".

В същото време Ди Каприо и Хадид общуваха добре и преди, но тогава в отношенията им "нямаше нищо романтично", както уточняват техни близки.

За предполагаемия роман Ди Каприо и Джиджи Хадид започнаха да говорят след раздялата на актьора с Камила Мороне, с която той имаше 4-годишна връзка. Сред възможните приятелки на Ди Каприо се споменаваше и украинската моделка Мария Берегова, но тези слухове не бяха потвърдени.

Феновете на Ди Каприо смятат, че актьорът не излиза с момичета над 25 години (той се раздели с Камила Мороне малко след рождения й ден). В същото време Джиджи Хадид вече е на 27 години и има дете от предишна връзка с музиканта Зейн Малик.

Слуховете за новата изгора на Леонардо се обсъждат в социалните мрежи. Добре, актьорът вдигна възрастовата граница до 27 години. Не е ли твърде стар за една супермоделка? Той вече е на 47, а има само един „Оскар“, пише телеграм каналът Dark Voice. /БГНЕС