Лео ди Каприо пее на рождения ден на Мик Джагър

По случай 80-ия си рожден ден сър Мик Джагър е слушал серенада от Леонардо ди Каприо и Лени Кравиц.

Фронтменът на „Ролинг Стоунс“, който навърши тази знаменателна възраст на 26 юли, е празнувал с редица звезди в нощния клуб "Embargo Republica" в лондонския квартал Челси.

„Мик беше толкова щастлив да прекара рождения си ден, заобиколен от семейството и приятелите си, които долетяха в Лондон от цял свят, за да присъстват на специалния му ден“, сподели един от гостите.

„Мик беше постоянно на дансинга и не спря да се движи през цялата нощ, като цялото парти продължи до ранните часове. Леонардо ди Каприо и Лени Кравиц закачливо изпяха "Честит рожден ден" на Мик и всички останали се присъединиха... беше просто най-забавното празненство“, добави той.

Освен шоколадовата торта за рождения ден на Мик Джагър, на партито на кубинска тематика присъстваха екзотични танцьорки, облечени като за карнавал с бижута по сутиените и многоцветни пера, които сериозно оживиха партито.

Фронтменът на „Ролинг Стоунс“ е осигурил неограничено количество безплатни напитки за гостите и е „прекарал времето на живота си, докато е танцувал цяла нощ“, преди да се прибере вкъщи в 3 часа сутринта.

Сред другите известни лица на празненството бяха 76-годишният китарист на „Ролинг Стоунс“ Рони Ууд и 51-годишната дъщеря на сър Пол Маккартни - модната дизайнерка Стела Маккартни.

Към сър Мик се присъедини и семейството му, включително дъщерята Джорджия Мей Джагър, синът Лукас Джагър и годеницата му Мелани Хамрик. /БГНЕС