Левски направи последна тренировка преди гостуването във Враца

Отборът на Левски направи последната тренировка на "Герена" преди утрешния двубой с Ботев във Враца от 21-ия кръг на Първа лига. "Сините" гостуват на стадион "Христо Ботев" в северозападния град в събота от 16:30 часа.

"Много важен мач за нас, много важна седмица за нас. Това е седмицата на истината за нашия отбор и за това, което искаме да постигнем през този сезон. Разгледахме всички грешки, които направихме в мача с Ботев Пловдив, а те бяха много. Със сигурност трябва да сме по-стабилни и по-отговорни на терена. Разговарях с отбора, имахме два-три разбора. Утрешният мач ще бъде труден, ще бъде битка. Ако нямаме агресия и максимална ангажираност, ще имаме проблеми", коментира наставникът на "сините" Славиша Стоянович пред официалния сайт на клуба.

Стоянович допълни, че има кадрови проблеми преди двубоя с врачани. "Имам много проблеми със състава. Ще видим след днешната тренировка кой е способен и здрав да пътува за мача. Следя Ботев Враца от началото на втория дял, срещу Берое бяха много близо, победиха Монтана, имат няколко много качествени футболисти".

"Трябва да се адаптираме по-бързо към терена, ще имаме много мотивиран и агресивен съперник срещу нас, така че трябва да сме максимално внимателни. Надявам се, че играчите утре ще покажат, че са се вдигнали. Ние имахме разбора, те между себе си също направиха разбора, казаха каквото мислят. Надявам се утре реакцията да бъде по-добра и по-умна игра с по-малко грешки", каза още треньорът на Левски. /БГНЕС