Левски продължи затъването с нулево равенство на "Тича"

Отборът на Левски продължи черната си серия в Първа лига и записа пети пореден мач без победа, след като направи нулево равенство при гостуването си на Черно море в отложен мач от първенството. На стадион "Тича" във Варна двата тима направиха много слаб мач, като не успяха да отправят нито един точен удар в редовното време, преди гостите да уцелят вратата на съперника в продължението.

След безлично първо полувреме, веднага след почивката "сините" получиха отличен шанс да поведат в резултата след лошо връщане към вратаря на "моряците" Георги Георгиев, пресечено от Уелтон, но бразилецът не успя да уцели опразнената врата, след като преодоля стража на домакините. До края на двубоя двата отбора продължиха да бъдат ялови в атака и не направиха нищо запомнящо се.

По този начин Левски регистрира четвърто поредно равенство в шампионата и общо пети мач без победа, като в този период играчите на Станимир Стоилов са отбелязали само два гола. Така "сините" остават на шесто място в класирането с 28 точки, цели 12 по-малко от лидера ЦСКА, докато Черно море е на пета позиция с точка повече. /БГНЕС