Левски с поглед към вътрешното първенство, посреща Хебър

Два мача от седмия кръг на първенството ще се изиграят днес. От 20,15 часа Левски посреща Хебър на Герена. В последните си пет двубоя "сините" записаха три победи, едно равенство и една загуба.

За последно футболистите на Станимир Стоилов се сгромолясаха срещу малтийския Хамрун, който ги отстрани от елиминациите за влизане в групите на турнира Лига на конференциите. Представянето на пазарджиклии е много неубедително, след като в последните си пет дуела те регистрираха четири поражения и едва една победа. В последния си шампионатен ангажимент Хебър загуби с 0:3 от Славия като домакин.

Преди това, от 18,00 часа, Спартак Вн е домакин на Арда. След завръщането си в елита на българския футбол варненци се представят много незадоволително. В последните си пет двубоя претърпяха четири поражения при едва едно равенство. Лошата им серия продължи и миналия кръг, когато бяха победени с 1-0 при визитата си на Ботев Враца. Добрата форма на южняците спря последните два кръга, след като допуснаха две поражения. В последния шампионатен кръг кърджалийци отстъпиха с минималното 0-1 в домакинството си на ЦСКА 1948.

Пълна програма за седмия кръг на Първа лига:

Петък, 19 август

Ботев Пловдив - Черно море 3:4

Събота, 20 август

18:00, Спартак Варна - Арда

20:15, Левски - Хебър

Неделя, 21 август

18:45, ЦСКА 1948 - Локомотив София

21:00, Септември - Берое

Понеделник, 22 август

18:15, Славия - Ботев Враца

20:30, Пирин - Лудогорец

Локомотив Пловдив - ЦСКА - отложен. /БГНЕС