Левски с три промени в състава за мача с Лудогорец

Временният треньор на Левски Георги Тодоров ще направи три промени в състава за двубоя с Лудогорец. Тодоров съобщи това на пресконференция на "Герена".

Извън състава ще останат Иван Горанов и Хали Тиам, които висят с натрупани жълти картони, както и един контузен футболист.

"Състоянието на отбора е добро, има леки проблеми и ще се наложи да правим промени в състава за мача с Лудогорец. През седмицата станаха леки контузии на двама човека и с оглед на това, че идва края на сезона и имаме много хора с натрупани картони. Това определено е проблем, става въпрос за основни фигури в отбора.

Ние излизаме с настройката за победа, а промените в отбора ще бъдат само три. Надявам се да няма контузии и нови картони, защото само след три дни имаме друг мач, който знаете какво е за Левски. Лудогорец дълги години бяха хегемон в нашето първенство и това е безспорно, играеха много добър футбол. За тяхно съжаление последната година не е така. Не бих коментирал причините, те си ги знаят по-добре", заяви Тодоров.

На въпрос как се е отразило на отбора анонсирането на новия треньор Петър Хубчев, временният наставник отговори: "Първо искам да му честитя на Хубчев за поста, да му пожелая от сърце успех. Ние с него сме приятели от много години, играли сме заедно, беше любимец на сина ми. Такъв човек е нужен на Левски. Колкото до футболистите, да, вероятно не е много приятно информациите, които не са излезли от Хубчев, по отношение на хората, с които евентуално би се разделил. Аз досега не съм прочел Хубчев да направи изявление, че ще освободи някои от футболистите. Това може да им създаде известен дискомфорт, но мисля, че новината се прие нормално. Хората тренират много добре и съм изключително доволен, надявам се утре да направят един добър мач, да играят със самочувствие, да покажат максимума, за да може Петър Хубчев да си направи своите изводи за всички футболисти". /БГНЕС