Левски стартира SMS кампания за 3 март

Левски стартира нова кампания в подкрепа на клуба на националния празник 3 март. „Сините" си поставиха за цел да съберат над 1 милион SMS-a в рамките на деня.

Да помогнеш на Левски с едно просто действие от телефона си. Безценно. Започваме кампания без аналог в световен мащаб с цел един милион SMS-а в един ден, за една кауза - голямата ни любов – Левски! Денят е 3-ти март, най-обичаният ден от нас - българите. Денят, в който всички сбъдваме своята мечта за силна и единна България. Нека точно на тази светла дата всяко синьо сърце постигне своя национален идеал, запазвайки жива, свободна и независима, вековната институция, голямата любов на поколения, болката и радостта на милиони - футболен клуб Левски!", написаха Левски на официалния си сайт.

Mожете да подкрепите ПФК Левски чрез SMS с текст на латиница DMS LEVSKI на номер 17 777. Цената на SMS e 1 лев, като не се начислява ДДС. Можете да направите абонамент за SMS дарение, като отговорите с "DA" след като получите потвърждение за Вашето дарение. От Левски публикуваха и специално видео за инициативата:

https://www.youtube.com/watch?v=JSH3MtbU64w&feature=emb_logo. /БГНЕС

Категории: