Лейди Гага отново в Рим, след като намери кучетата си

Певицата и актриса бе заснета на излизане от хотела си в Рим. От няколко седмици Лейди Гага се намира в италианската столица за снимането на следващия филм на Ридли Скот „Гучи“.

Тя се появи пред камерите в четвъртък, 4 март 2021 г. на изхода на хотела си в Рим. Придружена от телохранители, които слагаха куфарите й в кола, 34-годишната певица напусна хотела за едното от летищата в града, където по-късно се качи на частен самолет. Изпълнителката на "Телефон" беше с маска, облечена в бял костюм и черни обувки с висока платформа Тя отдели време да поздрави фотографите при излизане от хотела.

Това е един от първите случаи, в които американската звезда бе видяна, след като полицията намери нейните кучета Густав и Коджи, порода френски булдог. Двете кучета бяха открити дни след като бяха откраднати в Лос Анджелис. Пазителят на животните Рей Фишер е бил нападнат и прострелян от похитителите. Ранен в гърдите, той бе откаран в болница и сега е невредим.

На 27 февруари TMZ разкри, че жена е намерила кучетата, "вързани за стълб на алея", на километри от Лос Анджелис. След това ги е оставила в полицейско управление. Тя трябва да получи наградата, обещана от певицата за връщането на нейните любимци, която е 500 000 долара. /БГНЕС