Лидерът в Чемпиъншип вади 5,5 милиона евро за Кайседо

Лидерът в Чемпиъншип Фулъм е готов да плати 5,5 милиона евро за звездата на ЦСКА Жорди Кайседо, съобщава британският сайт the72.com. Кайседо се справя отлично за "армейците" в последните два сезона и привлече погледите на редица европейски клубове, като междувременно си спечели място и в националния отбор на Еквадор, който е близо до класиране за Мондиал 2022 в Катар.

Жорди Кайседо

По всичко изглежда, че "червените" няма как да задържат Кайседо след края на този сезон, но те могат да получат солидна трансферна сума за централния нападател. Според информацията мениджърът на Фулъм Марко Силва е впечатлен от изявите на Кайседо и би искал да го привлече в редиците на "котиджърс" за следващия сезон. След 35 изиграни мача лондончани водят в класирането на Чемпиъншип със 76 точки, 14 повече от втория Борнемут, и по всяка вероятност ще спечелят директна промоция за Висшата лига.

Нападението на Фулъм разполага със сръбския национал Александър Митрович, който е в страхотна форма и вече има 35 гола в първенството, но Силва счита, че ще има нужда от още повече мощ в атака, за да задържи тима във Висшата лига през следващия сезон. /БГНЕС