Любен Дилов-син: Това са петите парламентарни избори, които ГЕРБ печели

Щастлив резултат е, че толкова много формации присъстват в българския парламент. Въпросът за преговорите трябва да го зададете утре на лидера и премиер Бойко Борисов.

Това коментира пред медиите тази вечер водачът на листата на ГЕРБ/СДС в Бургас Любен Дилов-син, предаде репортер на БГНЕС.

При толкова много победители, коалиция ГЕРБ/СДС смята, че не е нужно да излиза и да напомня, че печели избори за 14 пореден път. Това са петите поред парламентарни избори, които ГЕРБ печели, заяви кандидатът за депутат. Има един голям победител тази вечер, който искрено поздравяваме и това са всички българи, които излязоха и гласуваха. Те са големите герои, добави Дилов.

Изборите, които току що направихме струват около 150 милиона и не трябва да се забравя, че ако има още едни избори те ще струват още 100 милиона. Ще има и президентски избори и трябва да си направим сметката дали да дадем 350 млн. лева в рамките на тази година. Това е оферта към разум на всички, които ще бъдат в следващия парламент, заяви Любен Дилов-син. /БГНЕС