Любо Пенев: Сердюк е в добро състояние, ще играе срещу Септември

"Сердюк ще бъде в групата и ще вземе участие, в добро състояние е. Не само той, целият отбор е в добро състояние", заяви треньорът ЦСКА 1948 – Любослав Пенев, на пресконференция преди срещата със Септември, преда репортер на БГНЕС. Мачът е в петък от 19,30 часа на стадиона в Бистрица.

Попитан за впечатленията му от представянето на Септември, той обяви: „Въпреки че са млади играчи, играят добър футбол. Това е много важно, така може да се оцени работата на треньорското ръководство."

"Имаме уредена контрола, ясна е датата, часът, но не е на дневен ред. Имаме важен мач утре. След това ще мислим за контролата, програмата е направена за тези дни, в които няма мачове“, разкри специалистът.

Пенев се върна и към загубата от Ботев Пд с 0:2. „Аз на първо място похвалих момчетата след Ботев, не е тайна, че сме отбор, създаващ много голови положения. Имаше и хубави неща, но не всичко се получи. Важно е обаче да сме концентрирани и пред нашата врата. Изисквам непрекъснато от момчетата да вкарваме голове. Като вкарваме голове – логично е да побеждаваме“, заяви Ел Голеадор. /БГНЕС