Лиз Хърли демонстрира перфектно тяло

Лиз Хърли не се нуждае от плаж, за да изглежда невероятно по бикини. Актрисата публикува всякакви снимки по бански в своя Инстаграм, всички правени в собствения й двор.

Под новата си снимка актрисата посочва изрично, че е в двора си. На кадъра тя изглежда като изваяна. На 56 години Лиз никога не е изглеждала по-добре.

Феновете по принцип се надпреварват в коментарите си. „Прекрасно“, написа един потребител. „Като хубаво вино, става все по-добро с възрастта“, каза друг.

И така, как Лиз остава в такава невероятна форма? Първо, нейната „здравна тайна“ всъщност е доста проста: „Отделяне на повече време за упражнения, ядене на питателни храни и отделяне на време за релаксиращи дейности“.

Що се отнася до тренировките й, Лиз не е фитнес маниачка. "Правя много упражнения, но всъщност това е градинарството", каза тя пред Extra. "Орязване на живия плет помощта на моята резачка и т.н., това са нещата, които правя. Така че съм много активна."

Градинарството е полезно, но Лиз също мисли и за диетата си. "Харесвам проста, естествена, лесна храна. Не харесвам храна с много химикали или добавки", каза тя пред The Cut. "През цялото лято ядем плодове и зеленчуци от собствената ми градина. Преди имах малка биологична ферма и цялото месо, което синът ми ядеше, беше от фермата. Очевидно това не е възможно за повечето хора, но да подкрепяш местните фермери, където и да живееш, е нещо добро“.

https://www.instagram.com/p/CQWk0fVFHxr/

Лиз също обръща много голямо внимание на хидратацията. Всяка сутрин тя започва деня си с две чаши топла вода. „Вкусът е доста отвратителен“, каза тя пред „Дейли Мейл”. "Но е фантастично за вашата храносмилателна система." Тя също носи бутилка с вода навсякъде, където отиде.

Лиз Хърли е истински вярваща в здравето. След като прекара няколко дни във VIVAMAYR, здравен център в Австрия, тя казва, че е забелязала някои големи подобрения: "VIVAMAYR ме научи да се отпускам. Научих се да седя неподвижно, да оставям телефона си и да се наслаждавам на храната си." тя казва. "Храносмилането ми се подобри, откакто спазих този съвет."/БГНЕС