Лозан Панов и Мария Кисимова - Моасе откриха предизборната си кампания

"Бъдете безкрайно критични в следващите дни и ви моля да прецените кой кой е в българската политика. Съдете за хората не по това, което казват, а по това, което вършат. Бъдете внимателни около най-важното – недоимъкът на истина".

Това заяви кандидатът за президент Лозан Панов при откриването на предизборната си кампания днес заедно с кандидата за вицепрезидент Мария Кисимова – Моасе, предаде репортер на БГНЕС.

Кандидатпрезидентската двойка откриха предизборната си кампания пред недостроената детска болница в столицата.

„Решихме да започнем с началото на кампанията от недостроената, рушаща се детска болница, символ на недоимъка и разделението, в които сме принудени да живеем“, каза Панов.

„Ако зрелостта на едно общество се измерва в отношението към хората в неравностойно положение, то сградата, която е зад нас е лакмус на нашата зрялост. България не е бедна страна. В България безобразно се краде и това обрича малки, големи и още по-големи деца на недоимък. Ако нашата държава е принудена да не осигури нормален живот, спокойствие на едно болно дете, представете си как сме допуснали в тази страна някой да безобразничи. България страда от разделение. Пример за това е последният парламент. Сега имаме повече нужда да се обединим около общи каузи. Благоденствието на нашето общество и националните интереси са онази спойка, която би могла да ни обедини”, заяви Лозан Панов.

„Следващата стъпка е да намерим човеците, които да прегърнат тази идея и да ни поведат. Моля всички да бъдете безкрайно критични в следващите дни и да прецените кой кой е в българската политика. Съдете за хората не по това, което казват, а по това което вършат. Бъдете внимателни около най-важното – недоимъкът на истина”, завърши Панов. /БГНЕС