Лудогорец ще се връща на победния път срещу Берое

Нови два мача от седмия кръг на Първа лига ще се изиграят днес, 27 август. От 19:00 часа Етър посреща Ботев Пловдив, а от 21:15 Лудогорец е домакин на Берое.


Шампионите допуснаха загуба при гостуването си на Черно море в последния кръг, като те вече имат две поражения в първите си пет мача от новия сезон. Сега те ще се опитат да се върнат на победния път срещу Берое пред собствена публика. "Орлите" записаха тежка загуба от Аякс с 1:4 на "Хювефарма Арена" през седмицата и ще се опитат да се реваншират на феновете си с добра игра и голове срещу старозагорци. От своя страна "зелените" се представят солидно от началото на кампанията, след като в края на миналия сезон трябваше да играят бараж за оцеляване. Берое разби Славия с 3:0 у дома в последния си мач, а общо тимът има четири победи, едно равенство и една загуба до момента, като заема трето място в класирането.

В ранния мач се срещат два от трите отбора без победа от началото на сезона. Етър е на дъното с една точка от шест мача, докато Ботев Пловдив също е с една точка, но е изиграл мач по-малко. През седмицата имаше сериозни кадрови промени при "канарчетата", като треньорът Станислав Генчев бе освободен, а срещу "виолетовите" отборът ще бъде воден от Рафаел Ферейра.

Програма за седмия кръг на първенството:

Петък, 25 август

Пирин - Ботев Враца 0:1

Хебър - Локомотив Пловдив 3:4

Събота, 26 август

Крумовград - Локомотив София 2:0

ЦСКА - Черно море 1:1

Неделя, 27 август

19:00, Етър - Ботев Пловдив

21:15, Лудогорец - Берое

Понеделник, 28 август

20:30, Славия - ЦСКА 1948. /БГНЕС

Категории: