Луксозната марка дрехи Eleventy представи новата си колекция

Луксозната италианска марка Eleventy представи зимната си колекция 2023-2024 на бляскаво събитие в столицата. На откриването присъства и основателят и творчески директор на Eleventy Марко Балдасари, предаде репортер на БГНЕС.

Eleventy се заражда през 2007г. Тя не е само марка, но и начин на живот. Това са не само едни прекрасни дрехи, които да бъдат създадени, но са и съобразени изцяло с околната среда, в която се намират хората и са проектирани като прогрес и към развитие. Това са дрехи, които са изключително гъвкави за мъже и за жени и са изцяло съобразени с ежедневния начин на живот по начин, по който човек да може да бъде и спортен и елегантен, т.н Smart Luxury.

Идеята за Smart Luxury ни отъждествява със спортно елегантен стил, който същевременно да има едно добро съотношение цена-качество. Това заяви пред БГНЕС основателят и творчески директор на Eleventy Марко Балдасари.

“Материалите, които използваме са основно кашмир. Това е кашмир, който може да бъде използван двулицево. Ние го наричаме произведение на изкуството, създадено на ръка, защото се отъждествява с много добро качество и с функционалност”, добави Балдасари.
Той обясни, че те представят цялостен гардероб, който тръгва от обувката и покрива цялата линия. “Наблягаме изключително много на цветовата комбинация, защото цветовете са от изключително голямо значение за нас”, поясни дизайнерът. Той открои, че всяка година всеки един цвят и цветовата гама е изготвена само и единствено за тях.

Балдасари представи няколко различни комбинации за мъже и жени и сподели, че това е първото му посещение в България. “Това е първото посещение за мен в София. Вие сте едни много специални хора, чувствам се много добре, защото хората, които ни приеха бяха много гостоприемни. За нас е огромна чест да открием нашата първа точка за продажба в София с нашите партньори MaxSport”, уточни той.
Eleventy развива новата концепция за интелигентен лукс чрез богата мъжка и дамска колекция, която включва също аксесоари и кожени изделия. Лайфстайл колекциите и спортните облекла на марката се отличават с изключително качество на материите и изящен изчистен дизайн. Стилът и елегантността в колекциите на Eleventy не се виждат, а се усещат. Луксът не е натрапчив, той просто не може да остане незабелязан. /БГНЕС