Лурдес Леон: Майка ми ме контролира цял живот

За "Interview Magazine" Лурдес Леон сподели заедно с много други неща за връзката си с майка си Мадона и образованието, което е получила от нея.

Лурдес Леон е на 25 години и животът е пред нея. Тя има множество проекти за развитие - ако наистина иска да започне. След като завършва Мичиганския университет по изкуства, танци и комедия, сега тя живее в собствения си апартамент в Ню Йорк. Миналия месец тя за пръв път мина по червения килим на Met Gala.

В кулоарите на това събитие най-голямата дъщеря на Мадона даде рядко интервю на страниците на „Interview Magazine“, публикувано на 14 октомври 2021 г. В него тя обясни, че не се е чувствала особено добре сред всички тези знаменитости. „Наистина съм благодарна, че успях да отида там. Може би защото ми беше за първи път, но беше лудост. Просто сте вкарани в стая с всички тези известни хора и трябва да говорите с тях и да им бъдете приятел, дори и да не ги познавате. Това не е моят свят“, каза Лурдес относно Met Gala.

По-нататък в интервюто тя разказва за професионалните си амбиции. Тя позира за Марк Джейкъбс и увери, че „няма конкретна цел“. „Вероятно би трябвало. Във финансово отношение манекенството е умен ход. Обичам да участвам много в кампаниите, които правя (...). Танцувам, имам много специфично чувство за стил и се интересувам от естетика, затова обичам да включвам всички тези части от себе си в моите проекти. Още не знам какво да мисля за комедията. Мисля, че става въпрос за намиране на роля, която не е твърде далеч от това, което вече съм. Честно казано, актьорите наистина ме ядосват и не мога да бъда с тях. Що се отнася до музиката, мога да пея. Но не ме интересува", обобщи небрежно тя.

След това младата жена сподели и за своята известна и емблематична майка. Въпреки че е много близка с Мадона, Лурдес Леон е държала да бъде независима, веднага след като навършва пълнолетие, за да може да финансира обучението и първия си апартамент. „Ние не си даваме подаръци в семейството си. Очевидно съм израснала в изключително привилегирована среда. Няма да отрека. Но мисля, че майка ми е виждала всички тези деца на известни личности, като си е казвала: „Децата ми няма да бъдат такива“. Освен това имам чувството, че ако родителите ви плащат за неща, ги кара да имат влияние върху вас. Майка ми е маниачка по отношение на контрол и ме контролира през целия ми живот. Трябваше да бъда напълно независим веднага след като завърших гимназия“, добави тя.

И накрая, Лурдес Леон споделя за своите братя и сестри, разкривайки, че първо е била особено близка с Мерси (15). „Смешно е, единствените, с които наистина споря, са момчетата. Понякога те са малки задници. (...) Очевидно ще се борим. Но с Мерси никога не сме се карали за нищо. Тя винаги ме е подкрепяла и аз винаги съм се опитвала да бъда най-добрата по-голяма сестра, която мога за нея. С близначките е по-трудно, защото вече не живея вкъщи“, завърши тя. /БГНЕС