Любими грозници в киното

Да, те всички са смятани от мнозина дори за красиви! Всъщност всички имат по нещо ужасно – точно като смъртен грях, поради което публиката ги обожава.

Хю Лори

Всички се влюбиха в д-р Хаус, разбира се. Наистина зрителите първо се влюбиха в лекаря, а едва след това - в самия Хю. И това е много странно. Защото с такава външност, ако играеш и малко агресивен социопат, едва ли би трябвало да си любимец. Но явно минус и минус даде плюс. Защото докато Лори играеше комедийни роли, на никого не му хрумна да го смята за сладък.

Бенедикт Къмбърбач

Чували ли сте шегата за това как Къмбърбач бил объркан с парче сирене? Не става дума само за играта на думи с фамилията му. Известният с ролята си на Шерлок Холмс актьор донякъде напомня на млечния продукт. Или има погледа на мъртъв вълк. Но това е без значение, защото според феновете му той просто е гениален актьор.

Ейдриън Броуди

Слабо лице, прекалено дълъг нос и очи, пълни със скръб. Да, въпросът е може би точно в този поглед на куче от породата басет.

Броуди винаги изглежда толкова нещастен, че е невъзможно да не го обичаш.

Дани Трехо

Почти всеки герой на Tрехо е обикновен мексиканец с интелигентност на табуретка. И въпреки това мнозина го смятат за страхотно готин - татуировки, мощни мотоциклети, мачете - това е всичко.

Може би чарът му е в това,че създава усещането, че е такъв и в реалността.

Мики Рурк

Някога дърветата бяха по-високи, сладоледът беше по-вкусен, а Мики Рурк беше толкова красив, че не можеше човек да свали очи от него. Оттогава всичко се промени драстично.

Но се радваме, че все още има неща, които не се променят: харизмата на Рурк, например. Какво значение има промяната във външния вид – Мики пак е красив.

Жерар Депардийо

Мосю Депардийо и в младостта си не можеше да се похвали с привлекателен външен вид, но с възрастта напълно се превърна в карикатура на себе си. Е, това, както изглежда не пречи на популярността му. Защото преди беше просто сладък, а сега - сладък и забавен.

Кристофър Уокън

А Крис Уокън, изглежда не се променя много – той сякаш си е роден такъв. Във всеки случай си спомняме времената, когато той беше доста привлекателен - но само с тъмни очила и със затворена уста. Защото тези белезникави очи и усмивка на акула ни ужасяваха още в детската градина. Сега вече сме пораснали - и обичахме да се страхуваме. Това, понякога е секси и ободрява./БГНЕС, „Про Лайф”