Machine Gun Kelly си разби чаша с вино в главата по време на концерт

Machine Gun Kelly съобщи, че е окървавил лицето си по време на неотдавнашен концерт, съобщи „Page Six“.

Според информацията Кели е разбил чаша с вино върху лицето си по време на последния концерт от продължаващото му северноамериканско турне в родния му град Кливланд. По време на същото събитие той е преминал с разцепена глава през публиката.

Докладите сочат, че рапърът е прибягнал до този трик, след като е бил информиран, че служителите на мястото на събитието искат да приложат правилата за комендантски час.

Кели е цитиран да казва: "В момента ми казват, че ако не спрем концерта сега, ще ни глобят със 70 000 долара за всеки 10 минути, през които продължаваме. Знаете ли какво ще отговоря на това? Няма да спрем концерта за нищо. Аз съм богат."

След това той разбил стъклена чаша с вино в лицето си и по-късно споделил видео в Instagram, на което се вижда окървавеното му лице.

Безумната каскада на Кели се случва, след като няколко зорки фенове предположиха по-рано тази седмица, че той се е разделил с актрисата Меган Фокс. Спекулациите се появиха въз основа на липсата на съвместна онлайн активност на двойката. /БГНЕС