Мадона отговори рапъра 50 Cent, подиграл й се заради еротична фотосесия

Мадона и рапърът 50 Cent си размениха нападки в социалните мрежи. Те бяха провокирани от скандалната фотосесия на 63-годишната певица, заради която тя бе обсипаха с буря от критики. Поп иконата се снима полугола в пози, някои от които бяха на границата между еротиката и лекото порно не само, защото дивата показа голите си гърди.

Къртис Джаксън (както е истинско име на 50 Cent) явно не е оценил артистичната визия на Мадона. В своя Instagram 46-годишният рапър се подигра с поп дивата, като коментира една от нейните снимки по следния начин: „Погледнете Мадона под леглото, която все още се опитва да го направи "като девствена" на 63 (намек към албума на Мадона от 1984 г. Like a Virgin). Снимката изобразява Мадона, която се е мушнала под леглото по корем, така че от тялото й се виждат задните части и разкрачените крака, покрити от дълги мрежести чорапи, които са задължителен атрибут в порноиндустрията.

Мадона в отговор публикува съвместна снимка с Къртис, придружена от неговия подпис: „Вижте 50 Cent, който се преструва на мой приятел. Сега реши да ме залива с кал! Предполагам, че новата ти кариера е да унижаваш другите в социалните мрежи. Това е най-долната ти постъпка като артист и като възрастен”.

Певицата добави, че 50 Cent просто я "ревнува", защото се страхува, че на нейната възраст той ще стане скучен и няма да изглежда толкова добре, колкото тя.

След това разговорът се премести в Twitter, където 50 Cent се извини на Мадона, но по-скоро официално, защото иронията все още се четеше в думите му:

„Изглежда, обидих Мадона, защото тя изрови нашата стара снимка от MTV 2003. Добре! Съжалявам, не исках да нараня чувствата ви, просто казах каквото си помислих, когато видях снимката. Надявам се, че ще приемеш моите извинения”.

Предизвикването на скандали заради фотосесии изглежда се превръща в новото хоби на Мадона. Не толкова отдавна тя попадна под обстрел заради снимките, в които мнозина видяха оправдание за домашно насилие. Скоро след това самата Мадона се опълчи срещу Instagram, защото снимките й бяха цензурирани. /БГНЕС

Категории:

Тагове: