Мадона пъчи напращели гърди и признава, че е сексманиачка

Мадона отново шокира обществеността, публикувайки топлес снимки в Инстаграм. На снимките 64-годишната поп дива се появи в златист корсет и мрежест чорапогащник. Тя покри напращелите си и натикани в камерата гърди с емотикони под формата на близалка и торба с долари. Звездата и преди е разпространява свои секси кадри в социалните мрежи, но мнозина ги сметнаха за подобни по стил на тези, които Бритни Спиърс активно публикува в профила си в Инстаграм.

И Мадона, и Бритни Спиърс многократно са обвинявани, че не знаят мярката, когато става въпрос за разголените или направо голите си фотосесии. Що се отнася до Бритни, нейният стил на общуване в социалните мрежи се превърна в една от причините за влошаването на отношенията й със синовете й.

По-рано този месец Мадона пак пусна в Инстаграм свои еротични кадри и беше разкритикувана онлайн. В серията от снимки тя позира в черен дантелен сутиен и корсет с презрамки, съчетан с мрежест чорапогащник в същия цвят. Образът на знаменитостта беше допълнен от дълги ръкавици, лъскави очила, както и много бижута: обеци под формата на кръстове, вериги, няколко пръстена и сребърни гривни. Феновете погледнаха критично на външния вид на Мадона, за което започнаха да пишат в множество коментари под публикацията, която събра 239 000 гледания. „Какво стана с лицето ти?“, „Даваш лош пример на младите момичета“, „Мадона, моля те, спри“, „Време е да се облечеш“, „Чувствам се, че Мадона остарява само отвън", казаха те.

Пак този месец Мадона пусна снимки с изобилие на плътта си, придружени с призив да й бъдат изпратени подаръци за ЧРД. В навечерието на 64-ия си рожден ден тя реши, че трябва да се покаже в социалните мрежи в полупрозрачен черен корсет, изпод който се вижда мрежест сутиен.

По-рано поп дивата призна, че съвременните звезди, чиято популярност до голяма степен се основава на експлоатацията на сексуалния образ, трябва да са й благодарни, че се е повлияла от освобождаването и еманципацията на жените. Мадона записа видео за канала си в YouTube, посветено на 40-годишнината от нейната музикална кариера, в което отговаря на редица от въпроси. Тя каза, че вече е обсебена от секса и това е нейната "мания". Певицата допълни, че в живота й има много секс и това е, което я "крепи". На въпроса за какъв житейски избор съжалява, тя бързо отговори: „Когато се омъжих. Два пъти!”

Мадона беше омъжена за Шон Пен от 1985 до 1989 г., тя се омъжи и за Гай Ричи през 2000 г., а се раздели с него през 2008 г. Певицата и преди се е изказвала критично за брака си с Ричи. „Имаше моменти, в които се чувствах като в тъмница. Наистина не ми беше позволено да бъда себе си. Трябва да намеря някой, който спокойно да ме приеме такава, каквато съм”, каза тя през 2015 г.

През април 2022 г. Мадона се раздели с младия си приятел Ахламалик Уилямс и вече официално няма връзка. Но редица западни медии, включително „Дейли мейл” и TMZ, вече обсъждат усилено вероятния й роман с 23-годишния моден модел Андрю Дарнел. С него Мадона наскоро позира за корицата на списание „Пейпър” (Paper) - на снимката те се целуват. Но причината за слуховете не беше толкова този кадър, а фактът, че Андрю вече прекарва много време с Мадона и дори присъства на честването на 10-годишнината на нейните дъщери близначки Естер и Стела миналата неделя. /БГНЕС