Мадона: Преди не бях достатъчно талантлива, сега не съм достатъчно млада

Американската поп звезда заяви, че новото препятствие идва след десетилетия на поредица от други битки, гарантирали успеха й.

Ето част от изповедта й пред британското издание на „Вог“:

„Хората винаги са се опитвали да ме накарат да мълча по една или друга причина – не съм била достатъчно красива, не съм била достатъчно талантлива, не съм била достатъчно омъжена, а последното е, че не съм достатъчно млада“

"Сега се боря с възрастта, защото съм „наказана“, че навърших 60 години.", споделя звездата.

Мадона ще направи премиера на дългоочаквания си 14-ти албум „Madame X“ следващия месец сподели също, че се чувства неподкрепяна от другите жени в бранша през цялата си кариера.

Тя каза: „За мен няма живи образци за подражание. Защото никой не е правил това, което правя аз и… това е плашещо.“

"Мога да отправя поглед към жени от миналото, за които мисля, че са велики и удивителни - борци за свобода, като Симон дьо Бовоар или Анджела Дейвис, но те не са имали деца."

В края на интервюто Мадона добавя: „Като самотен родител на шест деца, аз продължавам да бъда творец и да бъда художник и да съм политически активнан, да имам глас, да правя всичко, което желая.“

Мадона има две биологични деца - дъщеря Лурдес и син Роко, както и четири осиновени деца от Малави - Дейвид, Мърси и близнаците Естее и Стела.

Тя споделя, че чувства, че синът й Дейвид, 13-годишен има най-много общи черти с нея. "Това, което има повече от всичко, е решимостта", каза тя.

„Сигурна съм, че го е взел от мен. С него имам най-много общи неща.“

Мадона сподели, че 22-годишната й дъщеря Лурдес е „безумно талантлива“, но се притеснява, че няма достатъчно „хъс“, за да успее. „Тя е невероятна във всичко, което прави - тя е невероятна танцьорка, тя е страхотна актриса, красиво свири на пиано, по-добра е от мен. Но тя няма същия стимул и чувствам, че социалните медии я измъчват и я кара да се чувства сякаш, хората ще я уважават защото ми е дъщеря“./БГНЕС

Тагове: