Мадона си прави еднакви татуировки със сина си

Мадона увеличи колекцията си от татуировки. В понеделник „Материалното момиче“ публикува серия от снимки, на които тя и синът ѝ Дейвид Банда се татуират заедно в салон за татуировки. На едно от изображенията се вижда, че Мадона и 16-годишният Дейвид вече имат един и същи татус - вдъхновена от Кабала схема на "дървото на живота", съобщи „Дейли Мейл“.

Певицата всъщност си направи този конкретен дизайн миналия месец, а сега изглежда, че Дейвид, когото тя осинови през 2006 г., когато беше само на 13 месеца, е избрал да има същия на китката си.

Междувременно изпълнителката на "Ray of Light" добави нов дизайн на дясната си китка с буквите "X" и "maman", което на френски означава майка. Това може да е и препратка към последния ѝ студиен албум, който беше озаглавен "Madame X".

Последните снимки на звездата в Инстаграм идват, след като в неделя тя предизвика безпокойство сред феновете с видеоклип в TikTok. В по-малко от 15-секундния клип се вижда как Мадж в прозрачен топ без сутиен, с вериги и плитки се навежда към камерата.

Феновете заляха видеото с въпроси относно изключително подпухналите устни и скули на певицата, които изглежда всъщност са дело на видеофилтър.

Видеото на Мадона вече е гледано повече от 8 млн. пъти в платформата на социалните мрежи, но не всички реакции са положителни. Един от последователите коментира, че външният ѝ вид ги е оставил "неспокойни", а други се питат "какво си е направила?".

Мадона е човек, който редовно използва социалните медии, но често публикува странно и, понякога шокиращо, съдържание.

Изглежда, че негативните коментари не притесняват иконата. В понеделник сутринта тя отново беше в TikTok, като използваше нов сияен филтър за видеоклип, в който звучи новият ѝ ремикс „Frozen“ (feat. 070 Shake). /БГНЕС