Магданозът подпомага ерекцията

Свикнали сме да използваме магданоз като подправка към различни ястия, но неговите полезни свойства не свършват дотук. Тази билка има лечебни свойства, които я правят особено полезна за мъжете.

Магданозът съдържа огромно количество витамини и минерали, много от които не се произвеждат от организма, а се приемат с храната.

Витамините и минералите в магданоза имат общо укрепващ ефект върху организма, като по този начин подобряват имунната система.

Тази ароматна подправка е особено богата на витамини В и С, които допринасят за производството на тестостерон. Той помага за укрепване на мускулната система и подобряване на ерекцията.

Благодарение на съдържанието на витамини от група В магданозът активира производството на хормони, които стимулират потентността, имат спазмолитичен и антисептичен ефект.

А Ако ежедневно се налага да се справяте със стреса, тогава е изключително важно да поддържате витаминния баланс в организма и да помагате на нервната система. Желаният ефект ще постигнете, ако консумирате 50 грама пресен магданоз дневно./БГНЕС, Лента.ру