Манолова: Пробивът е направен

Благодаря на всички, които гласуваха за промяната. Благодаря за усилията, благодаря за смелостта. Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова, която отива на балотаж срещу Йорданка Фандъкова, предаде репортер на БГНЕС.

Днес София показа, че иска промяна, но ни трябва воля. Още една седмица, в която гражданите да покажем, че можем да се обединим, че можем да бъдем над партийните си пристрастия, заяви Манолова.

Поздравявам и другите кандидати на промяната, те са достойни хора, които се защитаваха въпреки ударите, които им нанесе властта, посочи Манолова.

Според нея резултатите днес са показали, че корупцията може да бъде спряна. Можем да спрем мръсния въздух в управлението и на улицата, каза Манолова.

Нужни са много сили, нужни са силите на всички, за да се справим с лъжите, кражбите. София няма нужда от параван. Гражданите искат личности, които могат да носят отговорност. Пробивът е направен.

В София ще има балотаж. Аз осъзнавам отговорността, която ми възлага вотът на хората, със същия хъс, с който се борих досега, ще продължавам да се боря и в следващата седмица. Предстои да изберем между диктата и демокрацията. София означава мъдрост, заключи Мая Манолова. /БГНЕС