Манолова: Време е София да се управлява честно


Notice: Trying to get property 'title' of non-object in /var/www/bgnes.bg/public_html/site/templates/fields/body_matrix.php on line 21

В последния ден от предизборната кампания кандидатът за кмет на София Мая Манолова посети гараж „Дружба“, предаде репортер на БГНЕС.

Манолова заяви, че днешният ден е посветила на хората, които е подкрепяла като омбудсман и ще подкрепя като кмет, ако бъде избрана. „С това искам да дам знак за приемственост. Всички каузи, зад които съм стояла ще продължа, но с много по-силни инструменти на изпълнителната власт“, обеща Манолова.

Сред каузите са проблемите на служителите от градския транспорт за по-добри условия на труд и спазване на трудовото законодателство.

„Ще покажа как нашият град може да бъде управляван честно, почтено в интерес на хората, как може да стане зелен и чист, как децата ни могат да бъдат в детски градини без това да се счита за лукс. Време е за промяна, очаквам, че ще се случи на 27 октомври, когато гражданите ще гласуват за една свободна и просперираща европейска София“.

Последните часове от изборната надпревара Манолова ще прекара с майки от „Надежда“ и с представители на дребния бизнес в „Люлин“./БГНЕС