Марго Роби би поканила принц Хари и Меган на вечеря

Марго Роби призова принц Хари и Меган, херцогинята на Съсекс, "да дадат време и шанс на Лос Анджелис", за да го почувстват като свой дом.

Аристократичната двойка се премести в Лос Анджелис по-рано тази година, след като се оттегли от кралските си ангажименти, но по-късно стана известно, че семейството е избрало дом извън града в Сан Марино, защото Хари не харесал градската суматоха на мегаполиса. Марго - която е от Австралия и се премести в Лос Анджелис, след като прекара доста време в Лондон, заяви че макар да е "не е лесно" да се почувстваш в Лос Анджелис като „у дома си” градът "има какво да предложи".

Звездата от „Вълкът от Уолстрийт”, която често купонясваше с Хари в Лондон, преди той да започне връзката си с Меган - преди това заяви, че иска да покани двойката на вечеря. Тя добави: „Не сме вечеряли семейно, но със сигурност бих го направила. Винаги, когато се срещах с Хари в Лондон на партита, той се забавляваше много, така че би било чудесно да ги поканя и двамата". Марго смята, че тя и съпругът й Том Акърли могат да се "свържат" с кралското дуо - което има 15-месечен син Арчи, за да могат да обменят съвети за живота в мегаполиса. /БГНЕС