Мария Бакалова пред БГНЕС: Нека силно да вярваме, да мечтаем по детски и да обичаме с цялото си сърце

Щастлива съм, че за първи път от четири години мога да бъда на наша българска земя в навечерието на този прекрасен празник и в този храм, наречен театър. Това заяви пред БГНЕС световноизвестната българска актриса Мария Бакалова, която тази вечер присъства на наградите ИКАР.

„Честит празник на всички – на публиката също, не само на колегите от театралната индустрия. Искам да пожелая на всички да бъдат вдъхновени. На колегите да продължават да вдъхновяват хората и нека запазим детското и да вярваме, защото както казваме в една наша пиеса, че именно в театъра човек може да намери сърцето си, дори тенекиеният човек“, каза Мария Бакалова. Тя пожела още силно да вярваме, да мечтаят по детски и да обичаме с цялото си сърце.

Актрисата сподели, че скоро заминава за САЩ, където ще започне промотирането на „Пазителите на галактиката“. „И оттам нататък продължавам към снимки към други проекти, за които все още не мога да говоря“, каза още Мария Бакалова.

БГНЕС припомня, че българската актриса Мария Бакалова ще озвучава куче в третия филм от поредицата на „Марвел“ – „Пазителите на галактиката“. Тя ще озвучи руското куче Космо, което има телепатични способности и е изпратено в орбита като част от съветска космическа програма през 60-те години на ХХ век. Подробностите бяха обявени на ежегодния фестивал Comic Con в Сан Диего, Калифорния. Актрисата от филма „Борат 2“ се присъедини към досегашните актьори в хитовата поредица, сред които са Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Баутиста, Брадли Купър и Карън Гилън. /БГНЕС