Марк Антъни притеснен от връзката на Джей Ло и Бен Афлек

Новината, че Дженифър Лопес (51) и Бен Афлек (48) са подновили старата си любов, след като скъсаха през 2004 г., прави феновете доста щастливи.

Въпреки факта, че прекарват много време заедно, а източници твърдят, че имат сериозни планове за бъдещето, никой от тях не е коментирал публично връзката си и не е публикувал общи снимки в социалните мрежи.

Но въпреки факта, че Джен и Бен мълчат, изглежда бившият й съпруг Марк Антъни има повече от ясна позиция за всичко това. Според „Closer UK“, латиноамериканският певец е повече от притеснен от новия романс на бившата си съпруга.

„Марк се притеснява за Дженифър. До преди по-малко от два месеца тя беше сгодена за Алекс Родригес, а сега обича Бен. Той се притеснява от бързото й влизане от връзка във връзка, особено защото въвлича децата им във всичко. Алекс е голяма част от живота на Ема и Макс през последните четири години и близнаците все още се опитват да се примирят с факта, че вече не са семейство и майка им вече е намерила ново гадже“, каза неназован източник за списанието.

Твърди се, че известната красавица и Марк са говорили за това на общ обяд преди няколко дни.

Афлек беше видян преди няколко дни в компанията на 12-годишните близнаци и изглеждаше, че си прекарват добре. Списание „New Idea“ обаче пише, че Ема и Макс все още се опитват да се адаптират към ситуацията.

„Ема и Макс са много чувствителни деца и през последните няколко години се привързаха много към дъщерите на Алекс Родригес, с които на практика живееха под един покрив. Всичко за тях е все още ново и те все още свикват със ситуацията, при която са загубили две сестри за една нощ, така че им трябва време, за да видят децата на Бен и него самия като ново семейство“, каза източникът, коментирайки твърденията, че двамата планират да запознаят децата.

Афлек има от Дженифър Гарнър три деца - дъщерите Вайълет (15) и Серафина (12), както и син Самюел (9). /БГНЕС