Масови оставки в Левски

Масови оставки в Левски. Павел Колев, Петър Хубчев и Ивайло Петков напускат. Новината съобщи изпълнителният директор Павел Колев пред Дарик. Шефът на "сините" поясни, че това ще се случи на 13 май, когато отпадне извънредното положение в България.

Треньорът Петър Хубчев и помощниците му Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян ще подадат оставки на 13 май, когато свърши извънредното положение в България. Той обяви, че всичките са говорили и смятат, че най-правилно е да си подадат оставките, ако Васил Божков напусне официално Левски.

Колев подчерта, че така или иначе школа на Левски ще има, тъй като това е бъдещето на целия български футбол. Той допълни, че му е трудно сега да прави прогнози, тъй като "светът сега не съществува”.

"Търпя лични негативи от цялата тази работа, но това няма общо с решението, което взехме като екип. То се базира на нормалната бизнес-култура и корпоративен етикет. Това е в реда на нещата и ние, като хора, които се събираме и мислим, започнахме да зацикляме и да се изчерпваме вече. Феновете дават идея, но с 10 хиляди лева в касата няма как да ги реализираме и започнахме да „драскаме”.

Според Колев, това ще бъде акт на солидарност към предишното ръководство.

В касата на "сините" има едва около 10 хиляди лева. Колев е провел разговор със собственика на клуба Васил Божков. Той е споделил, че не може да финансира Левски, но е изразил готовност да предостави акциите си. Преносител на ценните книжа може да стане Тити Папазов, който обяви, че е готов да отиде до Дубай, за да разговаря с Божков. /БГНЕС