Мая Манолова: Промяната е в нашите ръце

“Благодаря ви от сърце, че тази вечер сте тук, че сме заедно, че застанахте до мен в битката за справедливост и в желанието ни за нормален живот. Идеята на това събитие е да влезем в последната седмица на кампанията с настроение, с ентусиазъм, креативно, надъхано, усмихнато – така както го правихме през цялата кампания. Благодаря ви, за това че устояхте на ударите под кръста, на нападките, на опитите да бъдем дискредитирани“.

С тези думи независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова приветства насъбралото се множество и даде начало на концерт, с който зарадва жителите на града. В него участие взеха изпълнителите Искрен Пецов, Кристина Димитрова, Криско и Анелия, които са част от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата й, предаде репортер на БГНЕС.

„Нека да постигнем промяната, която вече е толкова близо, защото всички ние заслужаваме да живеем в град с честно управление, в почтен град, в зелен град, в светъл град. В град, в който не дишаме въздух, който има цвят и мирис; в град, в който не прекарваме една трета от живота си в задръствания; в град, в който не е лукс и привилегия децата ни да ходят на детска градина“, каза още Манолова и добави, че като омбудсман преди 4 г. е започнала битката за справедливост, която иска да продължи.

Тя заяви готовността си да бъде до хората, на които сега администрацията е обърнала гръб, да бъде до честните предприемачи, които са смачкани и подложени на рекет, добави кандидатът за кмет на града и обеща, ако бъде избрана да бъде до младите семейства и възрастните хора, които имат нужда от подкрепа. /БГНЕС