Мегън и Хари с първо публично участие в Европа

Меган Маркъл и принц Хари продължават да участват в поредица от събития, посветени на провежданите в Нидерландия игри Invincible Games, които са състезания за бивши и настоящи военни, ранени по време на служба. Откриването и участието им в игрите е първата поява на херцога и херцогинята на Съсекс в Европа, откакто те официално се оттеглиха като кралски особи през 2020 г.

Принц Хари, който основа този турнир, редовно посещава игрите и подкрепя участниците, но този път за първи път е придружен от съпругата си. На 15 април кралската двойка присъства на среща с играчите и техните семейства, а на следващия ден те участваха в състезание по препятствия с миниатюрни автомобили Land Rover с деца на волана. Вечерта се състоя церемонията по откриването на Игрите в Хага.

На него Меган се появи с класически панталон и боди от Khaite. Визията беше завършена с колие на Cartier за 16 000 долара, както и по-скъпи гривни и с изумрудени обеци. Херцогинята на Съсекс се качи първа на сцената, за да произнесе кратка реч и да обяви съпруга си пред публиката. Като взе микрофона от нея, Хари целуна публично жена си и я придружи в аудиторията с думите: „Благодаря ти, любов моя“. И Меган, и Хари изразиха подкрепа за Украйна в изказванията си.

След като се премести в САЩ, двойката почти загуби контакт с британското кралско семейство, но преди да отпътуват до Нидерландия, те все пак се срещнаха с Елизабет Втора. /БГНЕС