Меган Маркъл на трескав шопинг в близост до дома й в Калифорния

Само няколко дни остават до Коледа, и хората по света бързат да купят подаръци на близките си. Изключение не правят и бившите кралски особи. Наблюдателни съседи забелязаха Меган Маркъл да пазарува сама в Монтесито, Калифорния, където за час успя да обиколи огромно количество магазини. Маркъл беше без съпруга си принц Хари или децата им Арчи и Лилибет.

Според Daily Mail, Меган е прекарала известно време в Pierre LaFond & Co, луксозен магазин за хранителни стоки, който също разполага със секция за подаръци и домашно обзавеждане. Маркъл е излязла от магазина претрупана с няколко торби. Очевидци са я видели да разглежда магазин за детски дрехи и друг магазин за мебели за дома, преди да се прибере вкъщи.

Изглежда, че Меган е професионалист в пазаруването на коледни подаръци, съдейки по находките й за особите от кралското семейство.

По време на първата й Коледа с кралицата през 2017 г., Меган се придържаше към правилото, че кралските подаръци трябва да са евтини и нахални - и подаръкът й зарадва не само Нейно Величество, но и нейните кучета. Тогава бе съобщено, че Меган купила на кралицата пеещ хамстер, което накарало монарха да избухне в смях, като отбеляза: „Това може да прави компания на кучетата ми“.

Междувременно Меган не само впечатли кралицата по време на първата си Коледа в Сандрингам, но и впечатли бъдещия си зет, принц Уилям, с избора си на подаръци.

Според биографията „Намиране на свободата“ тя го е изненадала приятно с подаръка му – лъжица с надпис „Убиец на зърнени култури“.

Тази Коледа се очаква Меган и Хари да прекарат празниците в Съединените щати, вместо да пътуват до Обединеното кралство./БГНЕС