Менков: От дома на Арнаудова е иззет благодарствен адрес от Божков

От дома на Борисов нищо не е иззето. От дома на Арнаудова някакъв тефтер, на който пише отгоре „Борисов“ и рекламни материали с лика на Борисов от предходните избори. Това заяви пред БНТ адвокатът на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов – Менко Менков.

Третото иззето от дома на Арнаудова е официален поздравителен адрес от Васил Божков до Арнаудова с благодарност. Това е от времето, когато господин Борисов е бил премиер, как тогава е бил изнудван Божков като е пращал поздравителен адрес, добави Менков – да благодари че е изнудван ли, попита реторично адвокатът. До този момент няма доказателства, че господин Божков е изнудван. Никой до този момент не е изразил мнение, абе този Менков, който говори по телевизиите прав ли е или не. Никой до сега не ме е опровергал, подчерта Менков. Разследващи полицаи нямат право да разследват членове на Министерския съвет, каза още Менков.

Някакви дреболии са иззели от дома на Горанов, пак без никакво отношение. В протокола за изземването на вещи от дома на Горанов, нито е намерено злато, нито пари, нито диаманти, както са казали разследващите, че търсят. Председателят на бюджетната комисия в ЕП дойде в България, както и евродепутат от Нидерландия, които в момента имат среща с Гешев, в 20 ч. ще имат среща с Рашков и Петков. Когато бях в дома на Борисов някой се обади на един от полицаите и каза: задържайте го, изкарайте го пред медиите, каза още Менков. /БГНЕС