Микробус премаза кола в „Младост”, няма тежко ранени (СНИМКИ)

Зрелищна катастрофа по чудо се размина без пострадали тази сутрин в столичния квартал „Младост”, предаде репортер на БГНЕС.

БГНЕС/ВЛАДИМИР ХРИСТОВСКИ

Инцидентът с участието на няколко превозни средства се случи в района на 25 ДКЦ в квартал „Младост” и блокира движението в час пик. Като по чудо при тежката катастрофа няма тежко пострадали хора. По първоначална информация един човек е откаран за преглед в лечебно заведение. Микробус се е преобърнал и буквално е премазал лек автомобил „Фолксваген”. Микробусът е превозвал деца. В момента на катастрофата, микробусът е бил празен. Във „Фолксваген”-а са пътували възрастни съпрузи. Красимир Ценов, който станал очевидец на инцидента, разказа, че бусът се е движил по ул. „Филип Аврамов” в посока „Свето Преображение”, а таксиметровият автомобил е предприел завой от „Филип Аврамов” към „Свето Преображение”. Таксито удря задна дясна гума на буса, който се обръща със задницата и пада върху движещия се в съседна лента лек автомобил.

БГНЕС/ВЛАДИМИР ХРИСТОВСКИ

Таксиметровият автомобил „Хюндай” е със сериозни материални щети. На място има екипи на полицията. Движението е ограничено. /БГНЕС