Милионер, отричащ любовта при богатите, си намери „половинката”

В САЩ милионер, който смята любовта за отчаяна измислица бедните хора, срещна лада жена и така хлътна по нея, че е решил да мине под венчило. Историята му е публикувана от Daily Mirror.

51-годишният бизнесмен Брандън Уейд , е създал приложение, в което богати мъже могат се запознават с млади жени. Той обаче се прочу не с приложението, а с твърдението, че любовта е измислица на бедните, защото не могат да си позволят нищо друго.

Всичко обаче се променило, когато той срещнал 21-годишната Дана Розуол, която се бе регистрирала в неговото приложение.

Три пъти разведеният Уайд каза, че се чувства особено самотен в разгара на пандемия. Точно тогава в живота му се появила Розуол, която се зарекла да му покаже какво значи истинска любов. „Преследвах богатство, успех и жени и бях дълбоко нещастен“, призна бизнесменът.

Връзката на двойката започна да се развива бързо и скоро Уейд осъзнал, че наистина се е влюбил. Според него в началото нито той, нито Розуол не са мислили за брак, но силните чувства един към друг ги накарали да променят решението си. Влюбените планират да вдигнат сватба сред природата и да подпишат договор, който ще ги лиши от правото на развод. Бизнесменът обясни, че подобен договор е поредното потвърждение за неговото и на избраницата му желание да прекарат остатъка от живота си заедно.

Розуол добави, че изобщо не се смущава от 30-годишната разлика във възрастта с бъдещия си съпруг. Американецът твърди, че любовта им е пълна с нежност и искреност. /БГНЕС

Тагове: