Мило Борисов: Стилияна е изключителен пример на трудолюбие и отдаденост

"Усещането е уникално, защото Стилияна е изключителен пример на трудолюбие и отдаденост. Тя постигна много, освен златен медал, тя взе и втори медал, така че съм изключително щастлив, че имах тази възможност". Това заяви пред БГНЕС един от основателите на Palms Music Мило Борисов, след като връчи златния медал на Стилияна Николова за представянето и във финала на топка на Световната купа по художествена гимнастика в София.

Пред родна публика Стилияна Николова спечели златни медали на лента и топка, както и сребърни в многобоя и финала на обръч.

"Усещането е уникално, за нас е изключително важно да помагаме на българския спорт да постига все по-високи постижения. Гимнастиката е един много добър пример в това отношение, защото тя постига постижения не само в България, но навсякъде по света нашата гимнастика е призната като една от водещите в този спорт. Така че това е и национална гордост, за нас лично, от името на Palms Music и Фондация "Спорт в България", в която съм един от учредителите", каза Борисов относно силното представяне на българските гимнастички в последните три дни.

"Смятам, че нашите момичета се представят достойно и действително постигат много добри резултати, така че пожелавам им още по-добри възможности в предстоящата Олимпиада в Париж", допълни Борисов.

"Мисля, че организацията е на много високо ниво, всяка година нивото се повишава, защото има и много нови състезателки, има силна конкуренция и това е много добре за този турнир", каза още той относно Световната купа, на която Palms Music е основен спонсор. /БГНЕС

Категории:

Тагове: