Мишел Пфайфър с най-лошия бизнес нюх – отказала роли в „Хубава жена“ и „Първичен инстинкт“

Мишел Пфайфър има впечатляваща филмография, но се оказва, че звездата е отказала и много култови роли в ленти като "Хубава жена", "Първичен инстинкт" и "Телма и Луиз". Това разкри самата звезда в „Дневното шоу на NBC". "Работата е там, че има толкова много причини да се откажеш от роля и не е задължително между тях да е неподготвеността да влезеш в конкретната роля", коментира звездата.

Тя добави, че балансът между семейството и работата е сред важните причини да избере коя роля да приеме.

„Станах по-селективна в поемането на отговорности, защото ми беше трудно да оставям децата си, особено когато ходеха на училище. Не исках да разрушавам семейството си. Съпругът ми има работа, която не може просто да бъде оставена от днес за утре, за да бъде с тях. Така че трябваше постоянно да жонглирам“, добави Пфайфър.

Водещата Хода Кноп попита звездата дали ще влезе отново в ролята на жената-котка, на което Мишел реагира:

„О, Боже, това би било невероятно! Бях тъжен, когато снимките приключиха. Чувствах се комфортно с всичко, с което трябваше да се сблъскам и ми беше забавно и тъкмо за мен."

Мишел спечели много фенове с ролята на жената-котка в „Батман се завръща“ (1992) и заяви, че това определено е едно от любимите й превъплъщения.

Преди няколко дни тя дори се пошегува, че е използвала камшика на героинята си в кратко видео по Инстаграм.

По време на интервюто актрисата обяви последното си начинание - пускането на пазара на нейния аромат на име „Хенри Роуз“ - комбинация от вторите имена на децата си. Тя призна, че идеята за създаването на новата й марка й хрумнала преди 20 години.

„От много години мисля за моята марка. Тя се роди преди около 20 години, когато бях млада майки и започнах да обръщам повече внимание на продуктите, които използвам за децата си. Започнах да търся по-безопасни възможности за семейството си", каза тя.

Въпреки че вече притежава собствен бранд, Мишел продължава да снима. Следващите й роли ще бъдат в продължението на "Отмъстители" и "Господарка на злото". /БГНЕС

Тагове: