Младен Кръстаич: Имаме План Б

Имаме План Б. Всеки треньор има План Б. Това заяви селекционерът на националния отбор на България Младен Кръстаич на днешната си съвместна пресконференция, на която присъства и полузащитникът Илия Груев, преди утрешното гостуване на Унгария в евроквалификация. Нашите гостуват в Будапеща в понеделник вечер, 27 март, от 21:45 часа българско време.

"Имахме тежък мач срещу Черна гора. Отборът много се измори и даде много от себе си. Имахме два дни да се възстановим. Видяхме кое сме могли да направим по-добре. Подготвихме се добре за утрешния мач, който ще бъде тежък. Съперникът е много добър тактически и физически. Имаме планове за промяна утре. Петко Христов получи удар и ще видим дали ще бъде на разположение. Имам млади и амбициозни играчи, които искат да дадат своя максимум. Имаме план Б. Всеки треньор има План Б", каза сръбският специалист, за когото поражението от Черна гора бе дебютно начело на "лъвовете".

Младен Кръстаич.

"Младите футболисти трябва да искат да се борят за мястото си в националния отбор. Очаква ни тежък мач пред пълен стадион. Показахме качества и желание да отбележим гол. Това го показа и статистиката", коментира още треньорът на "трикольорите".

"Очаквам динамичен мач, имат добри футболисти, които са тактически добре подготвени. Някои играчи играят в Бундеслигата и ги познавам. Трябва да се радваме, стадионът ще е пълен, за такива мачове играем. Това ще е най-трудният ни съперник". По този начин започна полузащитникът на националите Илия Груев.

Илия Груев (л).

"Собослай е много добър футболист, много е класен. Трябва да внимаваме с ударите му отдалеч, той ги умее. За нас е важно да играем нашия футбол и да се концентрираме напълно върху нас и да не мислим за Унгария. Беше жалко, че паднахме в предния мач. Искахме много да бием, заслужавахме да бием. Много ясно, че искаме да се реваншираме. Най-важното е резултатът. Искаме да играем и добре, но ако загубиш, никой няма да те пита как си играл".

"В Германия са пълни стадионите, знам как се играе на такава атмосфера. Ще ни пресират на моменти високо и това ще вдигне публиката. Тези 10-15 минути трябва да ги преодолеем. Не трябва да се концентрираме върху феновете", завърши Груев. /БГНЕС