Младенов: Готови сме както физически, така и психически за утрешния мач

Отборът е готов както физически, така и психически за утрешния мач. Това заяви старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов преди утрешното домакинство на Бодьо/Глимт, предаде репортер на БГНЕС.

Стойчо Младенов.

На пресконференцията в зала „Родина“ на Националния стадион присъства и капитанът на тима Юрген Матей. Срещата от Лигата на конференциите стартира в 19:45 часа на „Васил Левски“ в столицата.

Очаквам добра игра, да се противопоставим на противника, да надделеем и да победим, това е целта. Мачът с Левски може само да ни помогне. Той е вече в историята, сега се подготвяме за следващия си двубой. Няма слаби отбори, всеки тим търси победата – схемата на игра е сходна на нашата, с изключение на средата на терена“, започна той и продължи с анализ на противника от Норвегия. „Бодьо имат много добри футболисти, здрави физически, но и технични. Правят висока преса от офанзивните си футболисти, надявам се да ги изненадаме“.

Всеки мач е важен, крайна сметка играем в къщи, помощта на публиката е изключително важно. Спечелването на три точки от психологическа гледна точка на 100% ще бъде на наша страна в оставащите срещи. Да, поработихме в това отношение, смея да твърдя, че сме готови както физически, така и психически за утрешния мач. Нямаме проблеми с контузени освен тримата с дълготрайни травми“, завърши наставникът на армейците.

Юрген Матей.

Мисля, че треньорът може да каже – не мисля, че те играят като типичен скандинавски отбор, защото пресират високо, чака ни интересен мач, надявам се на още една хубава вечер в София. Трябва да играем по начина, по който играем досега – да вярваме в себе си. Независимо дали пресират високо или ниско, ние просто трябва да играем като отбор и да вярваме и в себе си“, коментира бранителят на „червените“ Матей. /БГНЕС