Моника Белучи позира и се изповядва пред китайско списание

Снимки на Моника Белучи, облечена в светла рокля и бяло палто, се появиха в Instagram на китайското списание Schön!.

В интервю за изданието италианската филмова звезда сподели житейската си мъдрости: „Животът е така устроен, че всеки от нас има добри и лоши моменти. Но ние се учим и от първото, и от второто. Така придобиваме знания, опит и може би мъдрост”.

Тя разказа и за източниците на художествено вдъхновение: „В творчеството винаги съм се вдъхновявал от италианските актриси – София Лорен, Клаудия Кардинале, Анна Маняни. Всички тези жени, които се борят за своята страст. Затова се съгласих да играя в пиесата "Мария Калас. Спомени в писма", Моника призна.

"Мария Калас. Спомени в писма" е соло представление по книгата на Том Улф "Мария Калас. Писма и мемоари". Спектакълът е разделен на три части: първото действие разказва за началото на кариерата на Калас през 50-те години на миналия век, второто за нейния романс с Аристотел Онасис през 60-те години, а третото за самотния й живот през 1970-те.

Междувременно дъщерята на Белучи с всички сили развива кариерата си на модел. Дева Касел вече стана лице на Dolce & Gabbana и беше на кориците на Elle и Harper's Bazaar, а наскоро участва във фотосесия, вдъхновена от образите на майка си. /БГНЕС