Моника Белучи съблазнява в нов филм за любов между жени

56-годишната Моника Белучи участва с друга звезда, 63-годишната френска актриса Карол Буке, във фотосесия за френското издание на Paris Match. В най-ефектната снимка две големи дами са заснети секунда преди да се целунат любовно.

Ярката фотосесия, която е дело фотографа Матие Сезар, е насрочена за премиерата на филма „Фантазии“ (Les fantasmes), чиято прожекция бе в петък във Франция.

„Снимах се в този филм само за да целуна Карол”, каза италианската звезда в интервю за изданието, описвайки опита си от снимките с Букет, която пък е бившата съпруга на Жерар Депардийо.

В новия филм две диви изиграха влюбена двойка, което им позволи да се чувстват спокойни и свикнали със съблазнителни пози от фотосесията. На една от снимките на фотосесията Моника позира в черно боди и обувки на високи токчета.

В интервю за Paris Match основният италиански секс символ Моника Белучи засегна темата за приемането на тялото с течение на времето.

„Мисля, че за жените би било доста смело да се каже, че те могат да бъдат съблазнителни след 50-те. Това е като табу, което е нарушено. Отказвам да водя война срещу времето. Защото знам предварително, че ще загубя и това ще ме накара да страдам. И тъй като искам да живея щастливо, предпочитам да гледам в бъдещето с радост!

Тялото, в което сме родени, ни е дадено отгоре. Това е подарък, който губим с течение на времето. След като младостта отмине, идва друг стил на красота. Да можеш да изразиш себе си отново след определена възраст е страхотно “, казва Моника, която играе момиче на Бонд на около 50 години, ставайки най-зрялата любовница на главния герой Бонд. Белучи отбеляза също, че като красавица може да разчитате на много привилегии, макар и само временно.

„Благодарение на моята красота хората сами идваха при мен. Първата крачка не трябваше да правя аз. Беше страхотно, но всичко беше крехко. С напредването на годините тази дяволска красота изчезна и вече не ме защитаваше. Трябваше да се адаптирам към новата ситуация. Силата ми дойде от друго място, може би от това, което се нарича търсене на вътрешна красота”, призна актрисата преди премиерата на новия филм.

Лентата "Фантазии" на Дейвид и Стефан Фонкинос, френски писател и режисьор, изобразява живота на шест различни влюбени двойки и разказва за най-съкровените им мечти. Освен Белучи и Буке, в комедийния филм участват Сюзан Клемент, Жан-Пол Рув, Жозефина Джапи, Денис Подалидес, Селин Салет и други. /БГНЕС