Мотоциклетизмът - диагноза по рождение

Мотоциклетизмът е диагноза, с която се раждаш и тръпката държи цял живот и независимо от възрастта. Това коментира в интервю за БГНЕС Веселин Христов, който активно се занимава с екстремни дейности като мотоциклетизъм и управление на балон, мотопарапланер, делтапланер, водни спортове.

Разговорът ни се провежда високо в небето. По този начин Христов отбелязва всяка година откриването на мотосезона.

„Винаги, когато има рокерски събори отвътре нещо ме човърка. Свързахме се с организаторите. Няма как - бензин в кръвта влезе ли, всички сме от една черга“, обясни Веселин.

„Този адреналин съм го изпитал, затова искам да го споделя и с други хора. Техните емоции ме зареждат още повече. Не го правя комерсиално“, разясни той мотива си да се вдига с други хора в коша на балона.

Христов, подобно на другите мотористи, също е убеден, че адреналинът на мотора не може да се опише, а трябва да се изживее.

„Адреналинът си е адреналин, но карането на мотор е култура, която трябва да се спазва. В тази връзка един апел –мотористите сме хубави хора, но нека спазваме още повече правилата на пътя и живота на тези около нас“, апелира Веселин Христов. /БГНЕС