Моци: Ако играем, както в последните два мача от Европа, имаме шанс

"Мисля, че сме готови за мача със Спартак. Чака ни тежък двубой, който няма да има нищо общо с първия. Момчетата ще направят всичко възможно да спечелим в Търнава", обяви техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, преди заминаването на отбора за Словакия, където в четвъртък предстои гостуване Спартак Търнава в предпоследния си мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.


"Лудогорец знае, че трябва да излиза всеки мач за победа. Ако гледаме последните два мача в Европа, мисля, че имаме шанс да сме на едно от двете първи места“, продължи бившият футбобист на клуба.

Той говори и за загубата от Славия (2:3) в понеделник.

"Направихме всичко възможно, за да се изчисти терена за мача със Славия, условията бяха тежки, но това не е оправдание. Искаме преди паузата да сме на първото място до пролетта, така че ще трябва да победим на "Армията"", завърши Моци.

Защитникът на Лудогорец - Георги Терзиев, също застана пред камерите.

"Нагласата ни е да направим един добър мач, защото знаем, че имаме шансове да излезем от групата. Последният двубой в шампионата не беше много добър, но сега се надяваме да покажем друго лице. Надявам се загубата от Славия да ни служи за обица на ухото. Остана назад във времето и гледаме напред. Надявам се мачът с Фенербахче да ни е от полза и да продължим", каза Терзиев. /БГНЕС

Категории: