Моуриньо е недоволен от закъснялото решение за отмяна на мача с Фулъм

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо определи като "непрофесионално" решението на Премиършип да отложи мача срещу Фулъм в последния момент.

Решението за отмяна на двубоя в сряда бе взето три часа преди стартовия съдийски сигнал. Моуриньо вече се жалва по този повод в Инстаграм. Той все още е на мнение, че от Премиършип не са постъпили красиво и отхвърля предположенията, че отлагането е от полза на "шпорите", които не са в добра форма.

"Не искам да говоря твърде много за това. Просто ще кажа, че почувствах непрофесионално отношение, но какво да се прави... Подготвяхме се за този мач и разбира се, искахме да играем, тъй като отмяната разруши това, върху което бяхме работили една седмица. Ако не ни се налагаше да играем този мач, тренировките щяха да са други. Хората може да помислят, че отлагането е добре за мен, но така би било само в случай, че знаех от по-рано и използвах други тренировъчен цикъл. Това обаче не помага, когато тренираш, за да играеш мач, но не го играеш", заключи Моуриньо. /БГНЕС