Моуриньо: Нямахме амбиция за нещо голямо

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо обвини отбора си в липсата на амбиции и желание след изпуснатата победа срещу Уулвърхемптън (1:1).

"Шпорите" откриха резултата само 57 секунди след началото на мача на "Молиню", но за голямо разочарование на Моуриньо не проявиха желание да вкарат още.

През второто полувреме Тотнъм напълно престана да контраатакува и просто стоеше в отбрана, за което бе наказан в самия край на срещата. Сега Моуриньо има големи претенции към възпитаниците си.

"Разочарован съм. Обикновено една точка срещу Уулвърхемптън не е лош резултат, но ти чувстваш разочарование, след като си вкарал гол в първата минута, контролирал си играта през останалата част от мача и си имал още 89 минути, за да отбележиш още. Не искам да говоря много. Знам как бях подготвил отбора, какво исках от играчите, какво им казах на почивката. Знам всичко това и няма да споделям повече. Трябва да похваля Уулвърхемптън, тъй като ни упражниха натиск. Добре се справяхме с него и контролирахме играта. Ние обаче нямахме амбиции, желание да постигнем нещо повече. Играта беше под наш контрол и пропуснахме след стандартно положение. Проблемът ни е в това, че вкарахме в първата минута и имахме още 89, за да вкараме още, но не го направихме. Според мен, проблемът е в това. Попитайте играчите какво им казах на почивката. Работата не е само в това, че не вкарахме още. Не бяхме опасни, не бяхме амбициозни. Притеснявам се, че вкарваме бързи голове, а не печелим мачовете си", каза Моуриньо, цитиран от Evening Standard. /БГНЕС