Най-голямото изложение на игралната индустрия у нас вече на 15 години

Най-голямото търговско изложение на игралната индустрия за централна и източна Европа - BEGE, което се провежда в София, тази година отбелязва 15-годишното си издание. Събитието ще се проведе на 27-и и 28-и ноември в Интер Експо Център, София, като вече десетки компании от Европа, САЩ, Азия са заявили участие.


В деня преди старта на изложението ще бъдат раздадени традиционните награди BEGE Awards. Бляскавата церемония ще се проведе на 26-и ноември 2024 г. в изискана обстановка с участието на представители от целия сектор. Наградите се връчват на личности и компании със значителен принос към игралната и развлекателната индустрия.

По време на самото изложение ще се проведе и Източноевропейската конференция на игралната индустрия – EEGS, отново в Интер Експо Център. Тя е предпочитана платформа за експерти, които имат възможност да се запознаят с регулаторни промени, технологични разработки и най-новите тенденции в сектора.


През 2023 година десетки изложители от три континента представиха най-новите си продукти. “Радваме се, че стотици професионалисти и експерти посетиха BEGE и очакванията ни за тази година са да посрещнем още повече хора. За 15 години събитието се превърна в едно от най-влиятелните изложения в Европа за сектора, като събира експерти, професионалисти и компании от целия свят, обхващайки всички вертикали на онлайн и офлайн сегментите в индустрията“, обясни Наталия Баевска, проектен мениджър на изложението.

BEGE дава възможност за осъществяване на бизнес контакти, представяне на най-новите продукти от индустрията, която успешно прилага последните технологични новости, включително и изкуствения интелект./БГНЕС