Наоми Кембъл отдавна мечтаела за дете

Тази седмица елитната 50-годишната моделка Наоми Кембъл обяви, че става майка за първи път – тя има дъщеря. Все още звездата не споделя подробности за раждането на бебето, тя публикува само снимка на крачката на бебето.

Запознати обаче отбелязват, че звездата много дълго мисли за майчинството.

„Повече от 10 години тя искаше да има бебе“, каза източник пред изданието „Пийпъл“. В същото време остава неясно как точно се е родила дъщерята на звездата.

„Всеки, който е изненадан, че Наоми е родила бебе, не познава Наоми. Тя не е ли преосмисляла всичко, до което се е докосвала?”, добави той.

Според слуховете обаче Кембъл все пак е прибягнала до услугите на сурогатна майка. А приятелят й, когото звездата крие от непознати, щял да й помага да отгледа дъщеря си.

Кембъл говореше публично за желанието си да стане майка многократно: „Бих искал да имам деца. Не изключвам нищо в живота. Обичам децата и винаги ще ги обичам”, сподели тя в интервю за Vogue Arabia.

В същото време Наоми отбеляза, че понеже науката не стои на едно място, тя може да стане майка по всяко време: „Мисля, че мога да го правя, когато пожелая”, отбеляза тя.

Наоми не планира да си взема отпуска по майчинство и ще се върне на работа през следващите седмици. В същото време, според запознати, тя е направила пауза в кариерата си няколко седмици преди раждането на детето си, защото искаше да се подготви както трябва за радостното събитие.

„Тя е невероятно трудолюбив човек, който няма да се спре. Тя ще започне да работи активно през следващите седмици, но засега се радва на ценно време с новородената си дъщеря”, споделя източникът. /БГНЕС